Zongoraoktatás


Zongoraoktatás

Zongoraoktatás

Zongoraoktatás a különleges zongoraoktatás módszertanával egy könnyed stílusban, eredménycentrikus képzéssel egy speciális módszertan szerint, amely teljesen eltér a hagyományostól.

Zongoraoktatás gyermekeknek

Zongoraoktatás gyermekeknek egy igen hatékony megoldással, melynél a gyermek sikerélménye a legfontosabb. Az itt alkalmazott módszernek köszönhetően a gyermeke élvezni fogja a zenetanulást. Mindez egy olyan hozzáállásnak köszönhető, amely:

  • teljesen más, mint a zeneiskolában: lazább és közvetlenebb.

  • A kottaolvasás játékos módon kerül betanításra.

  • A képességeken és az érdeklődési körön van a hangsúly.

Zongoraoktatás felnőtteknek

A felnőtteknek való zongoraoktatás célirányos, mert itt nem zongoraművészek képzése a cél. Fél év alatt képes lesz egyszerűbb dalok játékára.

A felnőttoktatás heti egy alkalommal történik meg 90 percben. Az óra első felében ismétlés, a második felében az új tananyag átvétele folyik. Rövidebb idejű tanórákkal nem megoldható az oktatás.

A zongoraoktatás tandíja

Bármely hazai tandíjhoz képest a zongoraoktatás itt érhető el a legkedvezőbb áron. Ennek egyszerű oka van: szeretném minél szélesebb körrel megismertetni ezt az új és roppant hatékony metodikát. Így kedvezményes áron kínálva:

  • gyermekeknek: 7.800 forint 60 perc

  • felnőtteknek: 11.000 forint 90 perc

A tandíjat előre kell befizetni a proforma számla alapján készpénzben, vagy átutalással. A befutott összegről papír alapú végszámlát állítok ki, melyet személyesen adok át.

Ha az Ön számára fenntartott időpontot nem veszi igénybe, akkor függetlenül ennek az okától, az erre befizetett tandíj elveszik, nem kerül visszatérítésre.

A zongoraoktatás tananyaga

A tananyagok szintekre vannak bontva. Mindegyik szint egy hónap alatt sajátítható el a papíralapú munkafüzetekből. Bizonyos szint felett a munkafüzetek mellé USB kulcson lévő hang- vagy videó segédletek is tartoznak.

A teljesen kezdőknek (gyerek, felnőtt) szánt munkafüzetek ára 3.000 forint. A haladók számára a munkafüzetek ára arányos a terjedelmükkel.

Háromféle munkafüzet van használatban:

  1. ábralapú a kezdők számára

  2. kitöltős a kottaolvasás elsajátításához

  3. kottaalapú melyhez hang- vagy videó segédlet tartozik

Az oktatási metodika különlegességének köszönhetően a hallgatók már az első hónapban képesek elkezdeni a tízféle zenei irányzat első leckéjét, amelyben a hangnévaláírások sokat segítenek. Mindegyik leckéhez hangfelvétel is tartozik, amely az otthoni gyakorláshoz elengedhetetlen. Alább a tízféle zenei irányzat első leckéje látható.Kérdések és válaszok

Hány éves kortól kezdhető el az oktatás?
Az oktatás hat éves kortól kezdhető el.

A felnőttek esetében van valamilyen felső korhatár?
Semmilyen felső korhatár nincs megszabva.

Milyen hangszert érdemes vásárolni?
Ha a megbízhatóság a fontos, akkor a hagyományos zongorát, ha a szállíthatóság, akkor a digitális zongorákat ajánlom.

Meddig tart az alapok elsajátítása?
Az alapok fél év alatt sajátíthatók el.

Zongoraoktatás - kapcsolat

Az oktató telefonon érhető el hétfő és pénteki munkanapokon reggel 8 és este 6 óra között. Ha nem éri el, akkor hagyjon SMS-t és 24 órán belül visszahívja. Kapcsolat: +36 70 328 33 38


Zongoraoktatás jelentkezés

Helyszín: Ócsa, Dabas és Budapest
Telefonszám: +36 70 328 33 38
Kapcsolattartó: Christian Hodek
Beosztás: alapító, instruktor
Cégadatok: Impresszum