Zongoraoktatással kapcsolatos tudnivalók


Zongoraoktatás

Support

Az alábbi oldalon ennek a zongoraoktatásnak a honlapján megvásárolható zongora oktatási tananyagokkal kapcsolatos információk érhetőek el, mint a termékek megrendeléssel, a termékek kifizetésével, a számlázással és a termék leszállításával kapcsolatosan.

Az eladó

Az ezen az internetes oldalon történő eladások mögött az alábbi vállalkozás áll:

 • Vállalkozás neve: Christian Hodek - Mercury
 • Székhely: Baštová 2306/40, Komárno, 94501, Szlovákia
 • Jogi forma: egyéni vállalkozó (Kód ŠÚ SR: 101)
 • Tevékenység: egyéb kiadói tevékenységek (SK-NACE: 58.19.0)
 • Adóazonosító jel: 10 44 87 28 73 (DIČ)
 • Cégjegyzékszám: 37 556 631 (IČO)

Az eladó internetes háttere

A zongoraoktatas.hu oldal az alábbi módon működik:

A megrendelés folyamata

A zongoraoktatas.hu internetes honlapon töténő megrendelést a megrendelni kívánt termék alatti „Megvásárolom" zöldhátteres gombbal indítványozható. Amint erre a gombra kattint, automatikus átirányítjuk megrendelési szándékát a az interneten keresztüli vásárlást lebonyolító kártyás fizetési rendszer, a PayPal felé, ahol két lehetősége van kifizetni a megrendelését:

 1. kifizetés PayPal fiókkal, ahol a sikeres bejelentkezést követően tudja lebonyolítani a kifizetendő összeget

 2. kifizetés bankkártyával PayPal fiók nélkül: ehhez regisztráció a PayPal oldalán nem szükséges. Ez esetben kérem gépelje be az internetes vásárlásra lehetőséget biztosító bankkártyáján lévő adatokat és ekképpen fizesse ki a megrendelt tananyagot

A kifizetés utáni történés

A kifizetés kétféleképpen történhet meg: egyrészt lehet sikeres, másrészt sikertelen.

A sikeres kifizetés utáni történés

A sikeres termék árának kifizetését követően ekképpen jut el önhöz, mint megrendelőhöz a megvásárolt termék:

 • ha az interneten elérhető, a számítógépen megjeleníthető formátumú terméket rendelt, akkor a sikeres kifizetést követően a PayPal automatikusan átirányítja önt a megrendelt termék felé és onnan további teendőket ér el a megrendelésével kapcsolatosan

 • az enciklopédiák (általában 100 és 700 oldal közötti lapszámmal), a munkafüzetek (50 és 200 oldalnyiak), valamint a pár leckéből álló füzetecskéket papírformátumban küldi ki önnek az eladó postai úton a megrendelés során megadott szállítási címére, amelyről a posta értesítést küld önnek, így a megrendelt terméket a postán veheti át személyesen

A sikertelen kifizetés utáni történés

Amennyiben probléma lépett fel a kifizetés során ez esetben érdemes az alábbiakat megtennie:

 • ellenőrizze a bevitt adatok helyességét, javítsa azokat, ha szükséges
 • ha a PayPal fiók nélküli bankkártyás fizetést választotta, akkor ellenőrizze, hogy helyesen vitte be az adatokat vagy sem
 • ellenőrizze, hogy terhelhető-e a bankkártyája vagy sem
 • ellenőrizze, hogy van-e a kártyán fedezet
Pénzvisszafizetési garancia

A zongoraoktatas.hu oldalon történt vásárlásokra a Christian Hodek - Mercury e. v. nem biztosít pénzvisszafizetési garanciát.

Elállási jog

A zongoraoktatas.hu oldalon történt vásárlásokra az elállási jog azt jelenti, hogy törli a kifizetést a PayPal oldalán. Ez esetben elállt a megrendeléstől és további teendője nincsen. Ez esetben számlát sem küldünk ki önnek.

Számla

A zongoraoktatas.hu oldalon történt vásárlásokra a számlát a megrendelés során megadott eMail címére küldünk ki önnek angol nyelven, ahol a megrendelt termék ellenértéke HUF összegben van feltüntetve.

Support elakadás esetén

Elakadás esetén készséggel segítünk önnek. Ez esetben keresse a kapcsolattartónkat, aki munkanapokon reggel 8 és este 5 óra között érhető el telefonon vagy eMail útján. A Support elérései:

 • Telefonszám: +36 30 202 48 43. Amennyiben nem érhető el telefonon az ügyintéző, kérem SMS-ben adja meg nevét és a következő munkanapon a megadott telefonszámon felkeresi önt.

 • eMail: support@zongoraoktatas.hu
Zongoraoktatás jelentkezés

Helyszín: Ócsa, Dabas és Budapest
Telefonszám: +36 70 328 33 38
Kapcsolattartó: Christian Hodek
Beosztás: alapító, instruktor
Cégadatok: Impresszum