Oldal kiválasztása

Zongoraoktatás jelentkezés a Különleges zongoraoktatás órákra. A zongoraoktatás jelentkezés a zongoraoktató számára érkezik meg. Ha azonnal szeretné elkezdeni a zongora tanulást, akkor foglaljon időpontot a +36 30 202 48 43 telefonszámon. Ha további információkra van szüksége, akkor kérem, olvasson tovább itt, ezen az oldalon, amit most néz éppen.

 1. A hagyományos zongoraoktatás során nem figyelnek az egyedi igényeire, így azok nem nyernek teret, itt azonban minden másképp van.
 2. Mindenhol Bartók, Kodály és szolfézs vonalán folyik a képzés, ami unalmas és fárasztó. Itt nem egyik sem a három közül, csak sikerközpontúság.
 3. Mindenhol máshol csak egy zongorán folyik a képzés, így amikor mutat valamit az oktató, addig önnek fel kell álnia. itt két zongorán folyik a képzés.
 4. Drága tankönyveket kell megvennie a hagyományos oktatóknál, de azokból csak dalokat tanulhat. Itt nem hogy dalok, hanem komplex rendszer van.
 5. Az oktatók máshol sosem beszélnek az egyéb kiadásokról, ami a tankönyveket illeti, így rejtett áraik vannak. Itt minden átlátható árazással bír.
 6. Sok helyen a parkolás veszélyes környéken van, a tanterem pedig kritikán aluli egy elhangolt orosz zongorán. Itt minden más.

Ennél van egy sokkal jobb megoldásunk!

Igen, jól eső érzés azt olvasni, hogy a másféle oktatás Budapesten van és ez az előnye, de gondoljon csak bele: óránként hétezerért egy lepukkant panel lakásban az idejét tölteni egy kevésbé megnyerő tanár mellett mennyire megnyerő? Nekünk ennél sokkal jobb megoldásaink vannak, íme pár ezekből, csak hogy lássa a tényeket és a lényeget:

 1. Ez az oktatásnál nem egy lepukkant panellakásban folyik, hanem egy erre a célra kiépített teljesen felújított házban.
 2. itt teljes tanulási rendszer van egy hónapos csomagokra lebontva, így ezek könnyen elvégezhetek, átláthatók és követhetőek.
 3. A teljes házrész erre a célra van fenntartva stúdió eszközökkel, amelyek beruházása mind-mind pénz és ezért nem kell külön fizetnie.
 4. Itt nem folyik komolytalanság, számla nélküliség, hanem egy vállalkozásként működtetett képzés, amely komoly és megbízható 2004-től.
 5. Az oktatási anyagot itt teljesen meg tudja vásárolni, így nem kell bóklászni az interneten, arról nem is szólva, hogy efféle anyagok ott nincsenek.
 6. A tananyagokat letöltheti, nyomtatottan megvásárolhatja és azokat veszi át az órákon, így garantált az, hogy elsajátítja az alapokat.

Hogy dönt, melyiket válassza? A szenvedést vagy a szabadságot?

Hogy dönt? Szenvedni szeretne, a dugóban roskadozva idegesen kezdeni el az egészet egy olyan módszerrel, amit gyűlöl vagy éppen zárt parkolóban és egy kényelmes, hatékony rendszerrel? Kérem, mérlegelje, hogy önnek mi a fontos: a szenvedés, óránként 7 ezerért máshol vagy itt, a sikerközpontú oktatás,  óránként 5 ezerért.

Ennél van egy sokkal jobb ajánlatunk önnek!

Könnyű volna azt mondani, hogy Budapesten a belvárosban vagy az ön otthonához közel eső kerületben elérhető zongoraoktatás a legjobb, mert az kényelmes. De gondoljon csak bele, hogy ezt a fajta kényelmet miképpen is éli meg? Egy panellakásban az otthon zajában valahol, valamiféle tanárral, vagy inkább ugyanannyi ideig tartó utazással egy professzionális képzés által?

 1. A személyes képzés saját tulajdonban lévő házban zajlik, tehát minden diszkrét, megbízható és leinformálható.
 2. A képzés 2004-től folyik és egy saját képzési rendszerben. Nem lopott könyvekkel, hanem saját lecke sorozatokkal.
 3. A tananyagok egytől egyig vizsgaszintekre vannak bontva, így nincs kapkodás, túlvállalás sem kiégés. Így a haladás garantált.
 4. Saját gyakorlási rendszer van itt, amiről máshol még csak álmodozni sem mernek, mert annak kiépítési sok pénz és idő.
 5. A leckék papír alapú munkafüzetek formájában is elérhetőek, de online módon is az interneten vagy éppen USB kulcson.
 6. A kottaolvasást máshol nem tanítják, mivel nincsenek leckék ehhez a tanároknak. Itt ötfázisos leckesorozatok vannak az összes oktávra bontva.
 7. Mindenhol máshol a dalok memorizálásra fektetik a hangsúlyt, itt pedig a kreativitásra, az improvizációra és a kottaolvasásra.
 8. Nem a kotta olvasással kezdődik a képzés itt, hanem egy teljesen másféle rendszerrel, így már az első perctől fogva az eredmény garantált.

Sőt, menjünk tovább is ennél!

Igen, menjünk tovább, mert itt még több is van és ez nem mese! Ezek olyan kőkemény tények, amelyeket mi is átéltünk és pont ezért alkottuk meg ezt az oktatási rendszert. És azt is tudtuk, hogy Budapesten, a belváros zajában képtelenség egy nyugodt körülményt biztosítani ehhez a rendszerhez (így a zongoraoktatás jelentkezés kétséges volna), pont ez végett máshogy döntöttünk.

 1. Mivel Budapesten nem érhető el nyugodt környezet a hatékony tanuláshoz, ezért elköltöztettük Budapestről az oktatást.
 2. A dugóban roskadozva átjutni egy óra alatt az egyik kerületből a tanárhoz nem kevesebb idő, mint ide eljutni, ebbe a tanterembe, ahol nyugalom van.
 3. Egy veszélyes kerületben egy drága autót egyedül hagyni és abban bízni, hogy csak nem törik fel, nem jó megoldás. Itt zárt, saját parkoló van.
 4. A parkolási díj sem olcsó, főleg ha még parkolót sem talál. Itt beáll a parkolóba és az autója biztonságával nem lehet kétsége.
 5. Sokkal jobban megéri egy órát utazni a tanterembe, mintsem egy órát a dugóban idegeskedni, ezért a siker ekképpen is garantált.
 6. Ennek a tananyagnak a tizedét sem éri el máshol nem hogy ezen az áron, de még dupla áron sem, mert ez nincs csak itt.
Zongoraoktatás jelentkezés -foglaljon időpontot, amíg nem késő!

Foglaljon időpontot még ma, amíg van hely: zongoraoktatás jelentkezés. Gondolja csak át még egyszer. Melyik a jobb? Egy órát a dugóban ülve egy lepukkant belvárosi panelben órákat venni egy kiégett tanárnőtől Kodály és Bartók dalokkal, vagy ugyanannyit utazni és úri körülmények között a leghatékonyabb módszertannal tanulni, ami követhető és azonnali eredményeket ad. Ha az utóbbi mellett döntött, akkor jelentkezzen. Zongoraoktatás jelentkezés az alábbi telefonszámon: +36 30 202 48 43